Το σπίτι με τους παπαγάλους προσφέρει καθημερινά μια ολοκληρωμένη gluten free εμπειρία με ένα μενού βασισμένο στην κουζίνα της Βενεζουέλας και της Κολομβίας.

Logo2

Το Los Loros άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2016 από τον chef Marko Rossi και τη food editor Μάρω Παρασκευούδη. Εμπνευσμένο από τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα και το ταμπεραμέντο της Κολομβίας και της Βενεζουέλας, το Los Loros σερβίρει arepas & empanadas, καθώς επίσης σαλάτες, κυρίως πιάτα, ρούμια, cocktails και καφέ στη λογική του street food.

IMG 9445

Empanadas και Arepas, δηλαδή πιτάκια και ψωμάκια από 100% καλαμπόκι γεμίζουν με vegetarian και vegan επιλογές, αλλά και με λίγη περισσότερη αλητεία από μαγειρεμένο μοσχάρι και τραγανό χοιρινό σε συνδυασμό εξωτικών γεύσεων, όπως lime, κόλιανδρο, τσίλι, αβοκάντο, μαύρα φασόλια.

IMG 9451

Τα βενεζουελάνικα ρούμια ρέουν άφθονα, και μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια μεγάλη ποικιλία από πούρα.

Catering - Το Los Loros έρχεται και σε εσάς!
Επικοινωνήστε μαζί μας!